ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Υπαναχώρηση /  Επιστροφή - Αλλαγή Προϊόντων

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από το courier στην απόδειξη παραλαβής.

Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών τότε η MORE LIFE DISTRIBUTION IKE δύναται να μην την αποδεχτεί. H εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές που δεν είναι εξουσιοδοτημένες ή/και δεν αποστέλλονται σύμφωνα με τους όρους επιστροφής που αναγράφονται λεπτομερώς στη παρούσα πολιτική επιστροφών. Σε περίπτωση μη εγκεκριμένων ή μη αποδεκτών επιστροφών, τα προϊόντα θα επιστρέφονται στη διεύθυνση αποστολής της αρχικής παραγγελίας.

 

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της αλλαγής είδους, παροχής πιστωτικού υπολοίπου (κουπόνι) ή επιστροφής χρημάτων.

Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής - αλλαγής, θα πρέπει:

 1. Να συμπληρώσετε και να αποστείλετε τη "Φορμα Αλλαγής / Επιστροφής Προϊόντων" που παραλάβατε μαζί με την παραγγελία σας ή να εκτυπώσετε και να συμπληρώσετε τη παρακάτω φόρμα επιστροφής:

 ΦΟΡΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ PDF

 1. Να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε δηλαδή να είναι πλήρες, χωρίς φθορές και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος, εντός της συσκευασίας που τα παραλάβατε. 
   

Τα προϊόντα επιστρέφονται από εσάς αποκλειστικά με την μεταφορική courier που τα παραλάβατε, δηλαδή ΕΛΤΑ COURIER.

 

Μεταφορικά Έξοδα

Εντός Ελλάδος
Οι επιστροφές - αλλαγές γίνονται αποκλειστικά με την μεταφορική courier που παραλάβατε (ELTA COURIER) και πάντα με χρέωση παραλήπτη, δηλαδή τη MORE LIFE DISTRIBUTION IKE.

Επιστροφές - Αλλαγές με άλλη μεταφορική εταιρεία και χρέωση της MORE LIFE DISTRIBUTION IKE, δεν θα παραλαμβάνονται.
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει άλλη μεταφορική εταιρεία, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. 

Εκτός Ελλάδος
Οι επιστροφές - αλλαγές γίνονται με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξει ο πελάτης και το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει αποκλειστικά εκείνον. Επιστροφές - Αλλαγές με χρέωση της MORE LIFE DISTRIBUTION IKE, δεν θα παραλαμβάνονται.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Οι επιστροφές χρημάτων διεκπεραιώνονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα

 • Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της MORE LIFE DISTRIBUTION IKE,επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό το οποίο πλήρωσε ο πελάτης.
 • Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της MORE LIFE DISTRIBUTION IKE, τα έξοδα αποστολής αφαιρούνται από το επιστρεφόμενο ποσό και ανέρχονται στα 2,99€.

Αλλαγές

Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο διαφορετικό μέγεθος ή είδος. 

 
Επιγραμματικά η επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

 • η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής
 • το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί
 • το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Δελτίο Αποστολής Τιμολόγιο, φόρμα επιστροφής κ.ο.κ)

Σημαντικό:

Για λόγους υγιεινής δεν επιστρέφονται προϊόντα που μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική υγιεινή του ανθρώπου. Κάποια από αυτά είναι τα εξής:

 • Εσώρουχα
 • Μαγιώ (κάτω μέρος)
 • Κάλτσες
 • Υφασμάτινες μάσκες

 


Διεύθυνση Επιστροφής

MORE LIFE DISTRIBUTION IKE
ΕΛΑΣΣΩΝΟΣ 25
ΑΧΑΡΝΕΣ
ΤΚ: 13672


Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2464 667 ή στο info@morelifedis.com

 

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε μερικά ή ολικά τη παραγγελία σας πριν την αποστολή της καλώντας το συντομότερο στο +30 210 2464667 ή με email στο info@morelifedis.com